eşya depolama

Aykut Kocaman maçın sonunda patlama yaptı

Takımına güvendiğini vurgulayan Kocaman, "Yapmamız gereken tek şey her şeye karşın Medipol Başakşehir ve

Sakatlar hakkında bilgi

Aykut Kocaman, sakat futbolcular hakkında da bilgi vererek, şöyle konuştu:

"Janssen daha uzun sürecek. Skrtel'in yetişmesi yüzde 50 gibi duruyor. Neto ve Şener dönecek. İsmail dünkü ter antrenmanında sakatlandı. Giuliano, Başakşehir için umutlu yok lakin Alanyaspor ve Beşiktaş maçları için bakacağız. Mehmet Ekici değil. Sakatlığı düzelmedi. Onu bekliyoruz. Fenerbahçe'yi öldürme, güldürme durumunun yanında bu sakatlıklar da canımızı acıtıyor."

Aykut Iri, genç takımda oynayan bir stoperin sakatlıklar varken forma giyip giyemeceğiyle ilgili soruya ise, "Şu anki seviye o seviye değil. Pozisyon itibarıyla merkez forvet ile stoper aralarında ciddi farklar var. Biz sonuçta saha içi organizasyonuyla herkesi bitmiş yenecek güce sahibiz." cevabını verdi.

PFDK'ya sevk edilmesi

Aykut Kocaman, Akın Çorap Giresunspor maçından daha sonra yaptığı talimatlar sebebiyle Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edilmesiyle ilgili gelen soruya ise şu yanıtı verdi:

"Ben o söylememi 'vazgeçtim' anlamında söylemedim. Fazlasını söylemenin de anlamı yok. Bizim futbol dünyamız için söylüyorum, her şey alenen ortada, körler sağırlar birbirini ağırlar. PFDK şunu yaptı illaki, 'biz kazanan olamayız.' dememi manidar buldular. Onları da rahatlatan cümleydi olur ya de."

Aykut Iri, devre arası kampına götürülmeyen ancak ara transfer döneminde transfer yapamayan Ozan Tufan'la ilgili ise şunları kaydetti:

"kişisel olarak kimseyi cezalandırma gibi bir düşüncem yok. Kişisel anlamda bakıldığında Fenerbahçe'nin menfaatlerine zarar gelsin istemem. Ozan'ı özellikle kadroya almayarak daha net karar vermesini sağladım. Aktarma dönemi bitti. Önümüzdeki günlerde değerlendirme yapacağız. Olumlu mu olur, olumsuz mu, bilemem.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.