eşya depolama
Öne Çıkanlar hamilelik testi hamilelik belirtileri Camdaki Kız indirim 2022 zam oranları

Aziz Yıldırım'dan Galatasaray'ı şoke edecek Ibrahimovic açıklaması!
Fenerbahçe’nin Yandex ile yaptığı sponsorluk anlaşması gereği Fenerbahçe taraftarları Yandex’i her tıkladığında Fenerbahçe para kazanacak. Aziz Yıldırım tıklandıkça para kazanılacağını ve Messi’nin Fenerbahçe’ye transfer olmasının imkânsız olmadığını söyledi.
 
Başkan Aziz Yıldırım Fenerbahçe’nin Yandex ile yaptığı anlaşmaya atıf yaparak Fenerbahçe taraftarları her tıkladığında para kazanacaklarını ve bu sayede Ibrahimovic’in, Messi’nin ve Ronaldo’nun Fenerbahçe’ye transfer olacağını bunun bir hayal olmadığını söyledi. İlk etapta yapılan planlamaya göre Fenerbahçe Yandex’ten 40 milyon dolar gelir elde edecek. Fenerbahçe taraftarları daha çok tıkladığında Fenerbahçe’nin geliri daha fazla artacak. Fenerbahçe para kazandıkça taraftarın istediği transferlere parayı sıkıntı yapmadan ulaşabilecek. Messi, Ronaldo ya da Ibrahimovic bu şekilde hayal olmaktan çıkacak. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.