eşya depolama
Öne Çıkanlar Galatasaray pkk açılımı

Bayern 'Barca'landı

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında İspanyol devi Barcelona, sahasında konuk ettiği Alman devi Bayern Münih’i 3-1 ile geçerek, rövanş öncesi final yolunda büyük avantaj yakaladı..

 

Camp Nou’da oynanan mücadelede İtalyan hakem Nicola Rizzoli düdük çaldı. Arjantinli yıldız Lionel Messi’nin 2 gol ve 1 asist yaptığı karşılaşmada Katalan ekibi Barcelona, Alman temsilcisi Bayern Münih’i son 13 dakikada sahadan sildi.



 

Konuk ekip Bayern Münih’te Arjen Robben ve Frank Ribery’nin eksikliği oldukça fazla etkiledi. Son toplarda oldukça etkisiz kalan Bayern Münih, son 13 dakikada Arjantinli yıldız Lionel Messi’yi durduramadı.



 

77. dakikada Daniel Alves’in pası ile ceza sahasının sol tarafında topla buluşan Lionel Messi’nin sert ve düzgün vuruşunda Barcelona 1-0 öne geçti. Golden 3 dakika sonra ise 80. dakikada sahneye bir kez daha Messi çıktı ve Bayern Münih kalecisi Neuer'in üzerinden plase vuruş ile skoru 2-0’a getirdi. 90+2’de Barcelona kontra atağında Messi’nin ara pası ile topla buluşan Brezilyalı yıldız Neymar, maçın skorunu ilan etti. 3-0..



 

Oldukça büyük bir avantaj yakalayan Barcelona’da tribünlerde adeta full çekti. Bayern Münih ile Barcelona, 12 Mayıs 2015 Salı günü, Allianz Arena’da oynanacak olan rövanş maçında karşı karşıya gelecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.