eşya depolama
Öne Çıkanlar Gebelik hesaplama Gebelik testi Tatil cep telefonu 2022 asgari ücret

Fenerbahçe-Atromitos rövanş maçı uydu frekansları,TurkSat 4A Biss Key Uydu Frekans Kurulum Ayarları nasıl yapılır? 2015 Biss Keyler!
 UEFA Avrupa Ligi Play-Off rövanş maçında Fenerbahçe sahasında Atromitos’u ağırlayacak. Fenerbahçe – Atromitos maçı için sitemizde Tivibu Spor uydu frekans ve D Smart kurulum ayarları ile birlikte biss keylerini bulabilirsiniz. Fenerbahçe – Atromitos maçı Tivibu Spor, D Smart Biss Key uydu frekans kurulum ayarları haberin aşağısında yer almaktadır. Peki uydu ayarları nasıl yapılır? Hepsi www.orghaber.com.tr'de... Fenerbahçe ve Atromitos'un karşılaşacağı rövanş maçı için nefesler tutuldu bekleniyor. Peki Fenerbahçe ve Atromitos maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe ve Atromitos maçını şifresiz veren kanallar neler? Tivibu şifresiz kanal frekansları neler? Hepsi www.orghaber.com.tr'deFenerbahçe ve Atromitos maçını şifresiz izlemek isteyenler için kanalların listesi aşağıda verilmiştir.

FENERBAHÇE - ATROMİTOS MAÇININ UYDU FREKANS AYARLARI KURULUMU İÇİN AŞAĞIDAKİ GÖRSELE TIKLAYINIZ.



FENERBAHÇE-ATROMİTOS RÖVANŞ MAÇI CANLI TAKİP İÇİN TIKLAYIN


FENERBAHÇE-ATROMİTOS RÖVANŞ MAÇI MOBİLDEN CANLI TAKİP İÇİN TIKLAYIN

Fenerbahçe ve Atromitos ne zaman ve hangi kanalda oynanacak? Rövanş maçında karşılaşacak olan iki dev takımın yapacağı maç dünya basınında geniş bir yankı buldu. Futbol meraklıları Fenerbahçe ve Atromitos maçı için ise nefeslerini tuttu. Bütün taraftarlar maç zamanı ve saatini bekliyor. Peki Fenerbahçe ve Atromitos maçı ne zaman ve hangi kanalda? Tivibu şifresiz kanal frekansları neler?

Fenerbahçe - Atromitos Maçını canlı takip etmek için alttaki resme tıklayınız. Fenerbahçe - Atromitos Maçının Frekansı Galerimizde Alttaki Resime Tıklayınız.

Fenerbahçe ve Atromitos arasında gerçekleşecek olan hazırlık maçı karşılaşması DSmart'ın Smart Spor (77. kanal) kanalından naklen verilecek. Fenerbahçe ve Atromitos maçı ne zaman hangi kanalda? sorusunun yanıtını yukarıda sizlerle paylaştık. Fenerbahçe ve Atromitos maçını şifresiz veren kanallar neler? sorusunun cevabı ise aşağıda yer alıyor.

Sarı lacivertli Fenerbahçe ve Atromitos maçı UEFA'da nefesleri kesecek bir karşılaşma olarak bekleniyor. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu rövanş maçında 27 Ağustos Perşembe günü Atromitos'u sahasında ağırlayacak. Fenerbahçe'nin 1-0'ın rövanşında Kadıköy'de Atromitos ile oynayacağı mücadele hangi kanaldan yayınlanacak? Şampiyonlar Ligi'nden elenerek UEFA Avrupa Ligi'ne devam eden Fenerbahçe, 1-0'ın rövanşında evinde Atromitos'u ağırlayacak.Peki Fenerbahçe ve Atromitos maçı hangi kanalda ve ne zaman oynanacak? Tivibu şifresiz kanal frekansları neler?

UYDU ALICILARI AYARLAMASI NASIL YAPILIR?

Türksat Kanal Güncelleme Sistemi (TKGS) ile uyumlu uydu alıcıları yeni frekansları otomatik olarak güncellenmektedir. Yeni uydu alıcısı alacak kullanıcıların TKGS uyumlu uydu alıcılarını tercih etmeleri tavsiye edilmektedir. TKGS uyumlu uydu alıcılarının listesine, http://www.turksat.com.tr/tr/turksat-kanal-guncelleme-sistemi adresinden ulaşabilirsiniz. 

Diğer Uydu Alıcıları İçinse;

11844 MHz frekansı, Dikey V-polarizasyon, 2222 Sembol Oranı, FEC ¾ veya 11747 MHz frekansı, Yatay H-polarizasyon, 27500 Sembol Oranı ve FEC 5/6 değerleri girilerek “Şebeke Taraması” yapılmalıdır.   Türksat 4A haberleşme uydusu, 42° Doğu yörüngesinde (Türksat 2A ve Türksat 3A uyduları ile birlikte) hizmet vereceğinden, uydu üzerindeki yayınları izlemek için ek bir antene ihtiyaç olmadığı gibi mevcut anten ayarlarında da herhangi bir değişiklik yapılmasına gerek bulunmamaktadır.   Yeni uydularıyla bölgesindeki liderliğini güçlendiren Türksat, 42° yörüngesinde kullanıcılara daha fazla TV ve radyo kanalı izleme imkânı sunmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.