eşya depolama
Öne Çıkanlar seda sayan Galatasaray Hüseyin Aydın 3 şubat a101 pkk açılımı

Galatasaray son dakika Bruma Beşiktaş maçında oynayacak mı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Galatasaray'da Bruma ile Igor Tudor arasındaki kriz büyümeye devam ediyor. Galatasaray yönetiminin teknik direktör Igor Tudor'un raporu doğrultusunda Bruma'ya ceza vermesi gündeme geldi.

Galatasaray'da yedek oynamak istemediğini belirttikten sonra şok bir şekilde kadro dışı kalan Bruma'ya Beşiktaş maçında da af yok. Teknik direktör Igor Tudor'a saygısızlık yaptığı iddia edilen Portekizli yıldız Bruma'ya sarı kırmızılı yönetim tarafından şok bir para cezası verileceği belirtildi.

Teknik direktör Igor Tudor'dan özür dileyip antrenmana katılan Bruma'nın para cezası yapılacak olan yönetim kurulunda miktarı belirlenip karara bağlanarak resmiyet kazanacak.

Bruma'nın Beşiktaş maçında da oynamayacağı son gelen bilgiler arasında yerini aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.