eşya depolama
Öne Çıkanlar Gebelik hesaplama Gebelik testi cep telefonu Tatil yağmur

Kalbi Duran Genç Oyuncu Hayatını Kaybetti

Belçika Jupiler Ligi’nde Genk ile Lokeren takımları arasında oynanan mücadelenin 25. dakikasında kalbi duran 24 yaşındaki Gregory Mertens, hayatını kaybetti..

 

Belçika’da hafta sonunda Genk ile Lokeren takımları arasında oynanan A2 maçının 25. dakikasında kalp krizi geçirerek sahanın ortasına yığılarak hastaneye kaldırılan 24 yaşındaki Gregory Mertens’in kalbi durdu. Bugün öğleden sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden genç oyuncunun kalbinin durduğu ifade edildi.

 

Gregory Mertens’in kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılmasının ardından Chelsea kalecisi Tibaut Courtois ve Everton'un forvet oyuncusu Romelu Lukaku Twitter hesaplarından oyunvuya destek mesajı vermişti. Gregory Mertens bu sezon Lokeren forması ile tam 18 karşılaşmada forma giymişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.