eşya depolama
Öne Çıkanlar Gebelik hesaplama Gebelik testi cep telefonu Tatil yağmur

Rıdvan Dilmen'e 'Sen bizim için öldün' mesajı

Fenerbahçe taraftarları eski efsane oyuncusu Rıdvan Dilmen'e ateş püskürmeye devam ediyorlar. Geçen günlerde referanduma 'Evet' diyeceğini açıklayan Rıdvan Dilmen'e serzenişte bulunan sarı lacivertli taraftarlar Euroleague maçında pankartlı göndermede bulundular.

THY Euroleague 20. hafta maçında sahasında Galatasaray ise karşı karşıya gelen Fenerbahçe'de taraftarlar eski oyuncuları efsane Rıdvan Dilmen'e göndermede bulundular. Galatasaray Odeabank'ı 85-80 deviren Fenerbahçe'de taraftarlar maç öncesinde açtıkları pankart ile Rıdvan Dilmen'e atıfta bulunmaktan da geri kalmadılar.

Tribünleri tamamen dolduran sarı lacivertli taraftarlar referanduma 'Evet' diyeceğini söyleyen Rıdvan Dilmen'e eleştiri gönderdiler. Rıdvan Dilmen için ölüm afişi bastıran Fenerbahçeli taraftarlar 'Sen bizim için öldün' mesajını verdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.