eşya depolama
Öne Çıkanlar Gebelik hesaplama Gebelik testi Tatil cep telefonu 2022 asgari ücret

Son Dakika ! Yunanistan - Makedonya Arasındaki Göçmen Krizi Sona Erdi !
Sabah saatlerinde Yunanistan'dan Makedonya'ya geçmek isteyen göçmenler Makedonya sınırında arbadeye neden oldu. İnsanlık dramı nihayet sona erdi. Yetkililer, iki bine yakın göçmenin Makedonya'ya girdiğini belirtti.

Yunanistan’ın Makedonya sınırındaki 200 nüfuslu İdomeni köyüne her gün yüzlerce göçmen geliyor. Göçmenler buradan sınırı geçip Avrupa'ya ulaşmayı hedefliyor. 

Kızılhaç ile birlikte bölgedeki göçmenlere yardım eden UNHCR'in Üsküp temsilcisi Aleksandra Kraus, bölgedeki göçmenlere yiyecek ve su dağıttıklarını, ayrıca ihtiyacını olanlara battaniye yardımı yaptıklarını belirtti.

Sınırdan geçişlere izin verildiği surette her şeyin eskisi gibi normale döneceğini belirten Kraus, "Bu şekilde durum daha idare edilebilir olacak ve insanların sağlıklı bir şekilde tren istasyonuna ulaşabilmeleri sağlanacak" dedi.

Yunanistan - Makedonya Arası 1991 Yılından Bugüne Gergin ! 

Yunanistan ile Makedonya arasındaki ilişkilerin gergin olması da, iki ülkenin işbirliği yapmasını engelleyen bir diğer etken. Makedonya'nın, Yugoslavya'nın parçalanması sonrası 1991'de bağımsızlığını ilan etmesinin ardından, Yunanistan ülkeyi bu adla tanımamıştı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.