eşya depolama
Öne Çıkanlar akciğer kanseri sosyal medya popeyes şikayet

Bitlis'te Silahlar Konuştu ! Ortalık Kan Gölüne Döndü !
Bitlis'in Güroymak ilçesinde iki aile arasında, alacak verecek meselesi yüzünden bir dükkana yapılan silahlı saldırıda, aynı aileden 2 kişi öldü, iş yerinin önündeki 5 kişi yaralandı.
Yeşilırmak ailesinin bireyleri, aralarında alacak verecek meselesi sebebiyle daha önceden tartıştıkları Boyalan ailesine ait trafik sigorta acentesi önüne otomobille gitti.
Ailenin bireyleri, burada uzun namlulu Kalaşnikof silahla bulundukları dükkana ateş ederek, geldikleri otomobille olay yerinden hızla uzaklaştı.
Aynı aileden Ömer Boyalan ve Nurullah Boyalan'ın hayatını kaybettiği saldırıda, iş yerinin önünde oturan ve kimlikleri henüz belirlenemeyen 5 kişi de mermilerin isabet etmesi sonucu ağır yaralandı.
Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Bitlis ve Tatvan'daki hastanelere götürüldü.
Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından saldırıda hayatını kaybedenlerin cesetleri de Bitlis Devlet Hastanesi morguna götürüldü.
Polis ekipleri saldırganların yakalanması için çalışma başlattı. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.