eşya depolama
Öne Çıkanlar Gebelik hesaplama Gebelik testi 2022 asgari ücret Tatil cep telefonu

PKK yoldan geçen araca bomba yükleyerek jandarma karakoluna yolladı!
 Şırnak Beytüşşebap’ta yoldan geçen bir aracı durduran PKK, araca bomba yerleştirerek, sürücüsüyle birlikte Jandarma karakoluna gönderdi. Olayda, sürücünün karakola yaklaşık 15 metre kala aracı durdurmasıyla olası bir facianın önüne geçildi.

“SÜRÜCÜYÜ TEHDİT ETTİLER”

Alınan bilgilere göre, Beytüşşebap’ın Bolağaç ve Pirinçli köyleri arasında yol kesen bir grup PKK’lı, buradan geçmekte olan bir aracı durdurdu ve sürücüyü indirerek, araca bomba yerleştirdi. Bombayı araca yerleştirdikten sonra sürücüden araca binmesini isteyen PKK’lılar, Boğazören Jandarma Karakol Komutanlığı’na doğru gitmesi yönünde tehdit etti. Bunun üzerine karakola doğru giden araç, yaklaşık 15 metre kala durdu.

“ARAÇTA BOMBA VAR YAKLAŞMAYIN”

Araçtan panikle inen sürücü, hızla uzaklaşarak, ‘Araçta bomba var, yaklaşmayın’ şeklinde bağırmaya başladı. Bu sırada, araçtaki bomba patladı. Patlama sonrasında araç kullanılamaz hale gelirken, can kaybı yaşanmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.