eşya depolama
Öne Çıkanlar seda sayan Galatasaray Hüseyin Aydın 3 şubat a101 pkk açılımı

Sakaya'da polis 'Dur' ihtarına uymayan bir şahsı öldürdü
 Sakarya Karasu’da, savcıyı darp ettikten sonra yaya olarak kaçan iki şahıstan biri polisin ’dur’ ihtarına uymayınca ateş edilerek vuruldu. Üzerine ateş açılan şahıs, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Alınan bilgilere göre, Karasu ilçesi adliyesinde iddiaya göre, savcıyı makamında darp ederek yaya olarak kaçan iki şahıstan biri polis ekipleri tarafından uzun süren kovalamaca sırasında meslek lisesi arkasında ’dur’ ihtarına uymaması üzerine ateş edilerek vuruldu.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Dur’ ihtarına uymayarak olay yerinden kaçmaya çalışırken polis tarafından üzerine ateş açılan bir şahıs olay yerinde hayatını kaybetti. Polis ekipleri bölgede inceleme başlattı. Kaçan diğer şahsın yakalanması için ise güvenlik ekipleri geniş çaplı araştırma başlatıldığı bildirilirken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

ÖLEN ZANLININ 7 AYRI SUÇTAN KAYDI BULUNUYORDU

Sakarya Emniyet Müdürü Osman Babadağ, Karasu İçesi'ne giderek olayla ilgili bilgi alırken, ölen hırsızlık şüphelisinin daha önce karıştığı 7 ayrı suçtan kaydının bulunduğu belirtildi. Savcılık olayla ilgili soruşturma açtı ve kaçarken polisin açtığı ateşle ölen Mazlum Kaynak'ın cesedi otopsi için Adli Tıp'a sevk edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.