eşya depolama
Öne Çıkanlar Galatasaray seda sayan pkk açılımı

Soma'da En Acı Anneler Günü

Manisa’nın Soma ilçesinde en acı Anneler Günü yaşanıyor.. 13 Mayıs 2014 tarihinde yaşanan maden faciasında 301 işçinin hayatını kaybetmesi nedeni ile ilk Anneler Günü’nde acı ve gözyaşı hakim..

 

13 Mayıs 2014 tarihinde yaşanan maden faciasında 301 işçinin hayatını kaybetmesinin üzerinden yaklaşık 1 yıldan fazla zaman geçti. Anneler Günü nedeni ile maden şehitliğini ziyaret eden anneler ise bugün gözyaşlarına boğuldu.



 

26 yaşında hayatını kaybeden Uğur Çolak’ın annesi Gülsüm Çolak gözyaşlarına hakim olamayarak, “Onlar bir kere biz 12 aydan bu yana yanıyoruz.. Ne gecemiz belli ne de gündüzümüz.. Hep özlüyoruz.. Anneler Günü artık bizim için yok.. Çünkü oğlum yok yanımda.. Bana ilk Anne diyen evladım yok.. Bütün özlemimi onda duyuyorum.. Annelik duygusunun ne demek olduğunu şimdi anlıyorum..” ifadelerini kullandı.



 

Şehit madenci eşinin 2,5 yaşındaki oğlu da bugün maden şehitliğine geldi. Anne Gülsüm, şehit kocasının mezarı başında dualar etti. Oğlu da babasının resmini öptü.



 

İbrahim Duman’ın annesi Seher Duman ise duygularına hakim olamayarak gözyaşlarına boğuldu. Anne Seher Duman, “Evlatsız olmak çok zor.. Ne yapsak nereye gitsek unutamıyoruz.. Anlatamam.. Kelimelerle ifade edilemez..” ifadelerine yer verdi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.