eşya depolama

Surlardaki tecavüzcü çeteden korkunç görüntüler!
Surlar'a gizli bir ev inşa eden ve Suriyeli bir çifti tasmayla oraya bağlayıp günlerce işkence yapıp tecavüz eden uyuşturucu çetesinden yeni korkunç görüntüler geldi.

Birkaç gün önce İstanbul'da yaşanan bir vahşet ortaya çıkarılmıştı. Bir uyuşturucu çetesi tarihi Surlara gizli bir ev inşa etmiş, Suriyeli evli bir çifti alıkoyarak tasmayla oraya bağlayıp günlerce işkence etmiş ve kadına kocasının gözü önünde defalarca tecavüz etmişti. Emniyet görevlilerinin eve yaptığı baskınla çete ele geçirilmiş ve çiftin ifadeleri alınmıştı. İşte o çeteyle ilgili korkunç gerçekler ortaya çıktı. 

Çeteyle ilgili yeni ortaya çıkan görüntülere göre aynı yerde işkence gören Suriyelilerin sadece bu çift olmadığı gösteriyor. O kayıtlarda sandalyeye ters oturtulmuş, elleri bağlanmış başka bir Suriyeli'ye defalarca vurulduğu görülüyor. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.