eşya depolama
Öne Çıkanlar Gebelik hesaplama Gebelik testi Tatil cep telefonu 2022 asgari ücret

Tunceli'de son dakika! Tunceli'den PKK yine bunu yaptı
Tunceli'den pkk yine yol kesti. PKK bugün Ovacık ve Erzincan arasındaki yolda farklı yerlerde yol kesip kimlik kontrolü yapt. 

Tunceli-Ovacık İlçesi karayolunu bugün de Venk Köprüsü yakınlarında kesen PKK'lılar, araçtakilere tek tek kimlik kontrolü yaptı. Ellerinde liste bulunan PKK'lılar, bazı partilere üye ve asker ile çalıştıklarını iddia ettikleri bazı kişilerin bulunup bulunmadığını araştırdı. PKK'lıların Ovacık'a giden bir kargo şirketine ait aracı da durdurup içindeki bir çok eşyayı gasp ettikleri belirtildi.

PKK'lılar Tunceli-Erzincan karayolunu 30'uncu kilometredeki Pülümür Vadisi içinde bulunan Alacık Köyü yakınlarında barikatlarla kapattı. Yaklaşık 20 kişiden oluşan PKK'lılar, yoldan geçen araçları durdurup, yolculara kimlik kontrolü ve bölücü örgüt propagandası yaptı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.