eşya depolama

Beşiktaş Antalyaspor maçını şifresiz beIN Sports canlı yayın

Spor Toto Süper Lig 3. hafta maçında Beşiktaş sahasında Antalyaspor ile karşı karşıya geliyor. Beşiktaş Antalyaspor maçının şifresiz canlı yayın linklerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Süper Lig'de Beşiktaş, 26 Ağustos Pazar akşamında saat 21.45'de Vodafone Park'ta Antalyaspor ile karşılaşıyor. Hakem Halis Özkahya'nın yöneteceği Beşiktaş-Antalyaspor karşılaşması beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Süper Lig'de Beşiktaş sezonun ilk maçında sahasında Akhisarspor'u 2-1 ile geçerken geçen hafta ise sahasında Erzurumspor'u 3-1 devirmeyi başardı. Antalyaspor ise ilk hafta deplasmanda Kayserispor'a 2-0 kaybederken geçen hafta ise sahasında Konyaspor ile 3-3 berabere kaldı.

BEŞİKTAŞ ANTALYASPOR MUHTEMEL İLK 11

BEŞİKTAŞ: Utku – Gökhan, Pepe(Roco), Vida, Adriano, Medel, Necip, Tolgay, Quaresma, Babel, Negredo

ANTALYASPOR: Boffin – Sangare, Celutska, Diego, Chico, Doğukan, Drole, Danilo, Hakan, Vainqueur, Doukara

Beşiktaş-Antalyaspor Şifresiz İzle

Beşiktaş-Antalyaspor maçını şifresiz olarak Justin TV, Taraftarium24 ve Netspor adreslerinden izleyebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.