eşya depolama

20. hafta Süper Lig puan durumu nedir?

Süper Lig puan durumunda 20. hafta maçlarının arkasından Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin sıralamadaki yeri değişmedi lakin puan tablosunda, şampiyonluk yolunda ikisi de büyük bere aldı. Galatasaray'ın anında takipte olduğu Başakşehir'in bu hafta zorlu Konya deplasmanında ne yapacağı merak ediliyor. Başakşehir'in 20 hafta sonuda maç eksiğine karşın topladığı 42 puanla lider olduğu Süper Lig puan tablosu içinde Galatasaray 41 puanla ikinci sırada yer alıyor. Fenerbahçe ise evinde Gençlerbirliği ile berabere kalarak 36 olan puanını 38’ye çıkarttı. Peki Süper Lig'de son puan durumu ne? İşte 20. hafta güncel Süper Lig puan tablosu…

Süper Lig’in 20. haftasında liderlik yolunda geçtiğimiz hafta ağır bere alan Fenerbahçe, evinde Gençlerbirliği engelini aşamadı ve mücadele 2-2 sona erdi. Ülker Stadyumu’daki maçta davetli ekip Gençlerbirliği, 45. dakikada Dirar’ın kendi kalesine attığı golle öne geçti. İkinci sözde ise golle başladı ve maçın 46. dakikasında Alper Potuk skora dengeyi getiren golü attı. 61. dakikada Nabil Dirar, takımını öne geçirdi ama Ankara temsilcisi bu gole 69. dakikada Milinkovic ile yanıt verdi. Bu bununla birlikte maçın skoru oldu.Bu sonucun arkasından taraflar sahadan 1’er puanla ayrılırken Fenerbahçe 38 puana, Gençlerbirliği 21 puana yükseldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.