eşya depolama
Öne Çıkanlar yağmur 2022 asgari ücret brüt Sömestr sosyal medya avrupa merkez bankası

Arda Turan'ın Barcelona'dan alacağı çılgın ücret dudak uçuklattı!
Galatasaray’ın eski, Barcelona’nın yeni oyuncusu Arda Turan’ın alacağı yıllık ücret dudak uçuklattı. İspanyol basınına göre Arda Turan’ın alacağı yıllık ücretin 11 milyon Euro’ya kadar ulaşabileceğini dile getirdi.
 
Barcelona ile yaptığı anlaşma çerçevesinde 8 milyon Euro garanti ücret alacak olan Arda Turan’ın bu ücreti primlerle birlikte 11 milyon Euro’ya kadar ulaşacak. Bu brüt rakamlardan vergiler çıkartıldığı takdirde Arda Turan’a net olarak 4 milyon Euro kalacak. İspanya’da 1 milyon Euro’nun üzerinde olan gelirlerin yarısı vergiye olarak alınıyor. Eğer Arda Turan Barcelona formasıyla maçların yarısında oynarsa 1 milyon Euro daha ekstradan kazanacak. Şampiyonlar Ligi ve La Lia kupasının kazanılması durumunda bu gelir 1 milyon Euro daha artacak.  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.