eşya depolama
Öne Çıkanlar DNAnın yapısı 101 okey plus okey 101 plus DNAnın işlevi anal seks zararları

Atromitos’tan Fenerbahçe'yi şoke eden isyan: Golü hakem attı!
Atromitos Fenerbahçe’ye karşı 1-0 yenildiği maçın ardından şoke eden bir isyan dile getirdi. Golün faul olduğunu ve hakemin vermediğini bu yüzden golü hakem attı imasını dile getirdi. Rövanşta sonuna kadar savaşacaklarını ve UEFA’ya gideceklerini söylediler.
 
Atromitos Başkanı Georgios Spanos karşılaşmanın ardından maçı yorumladı. Maçın kaderini hakemin belirlediğini söyleyen Spanos hakemin kendilerine saygı göstermediğini, 14 kişiye karşı 11 kişiyle oynadıklarını ve skoru hakemin belirlediğini söyledi. Maçla alakalı UEFA ile iletişime geçeceklerini de söyleyen Spanos neler olduğunu herkesin gördüğünü savundu. Maçın ardında n Atromitoslu oyuncu Britos’ta maç üzerine yorumlarda bulundu. Mükemmel bir oyun sergilediklerini ifade eden Britos çok pozisyon bulduklarını ancak gol atamadıkları ve maçın sonucunu hakemin belirlediğini söyledi. Rövanşta sonuna kadar savaşacaklarını söyleyen Britos her şeyin bitmediğini faulle atılan bir golün rakibe avantaj sağladığını söyledi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.