eşya depolama
Öne Çıkanlar Gebelik hesaplama Gebelik testi Tatil cep telefonu 2022 asgari ücret

Aykut Kocaman’dan şoke eden flaş bir puan sevinci!
Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın şoke eden flaş bir puan sevinci.  Aykut Kocaman’an Torku Konyaspor ile Kayserispor arasında Kayseri’de gerçekleşen maçın ardından bir puanın önemli olduğunu vurguladı.
 
Aykut Kocaman 3 puanı çok istediklerini fakat bu üç puanı almalarının kolay olmadığını ancak bir puanında önemli olduğunu vurguladı. Aldıkları bir puanı deplasmanda aldıklarına değinen Aykut Kocaman deplasmanda alınan bir puanın her zaman için çok değerli olduğunu vurguladı. Aykut Kocaman “İki takım da üç puan istiyordu, maça da bu arzuyla başladık. Ağır hava maçın temposunu etkiledi, akıcı hareketler çok fazla değildi. Kayserispor biraz da içeride oynamanın avantajıyla galibiyete yakın olan taraftı" şeklinde konuştu. Aykut Kocaman maç üzerine değerlendirmelerini sürdürdü. Maçın kontrolünü ellerine aldıkları zaman bitirci vuruşlar yapmadıklarını söyleyen Aykut Kocaman bitirici paslarda yaşadıkları sıkıntılara da dikkat çekti.
  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.