eşya depolama

Aziz Yıldırım’dan büyük kumar: 15 milyon euroyu reddetti!
Fenerbahçe Sow’dan vazgeçmiyor. Aziz Yıldırım büyük bir kumar oynayarak Moussa Sow için Al Ain kulübünün yaptığı 15milyon euroluk teklifi geri çevirdi. Fenerbahçe 17 milyon euro istedi.
 
Bu sezonun flaş transferlerine imza atan ve şok isimleri kadrosuna kazandıran Fenerbahçe forvet hattında Sow’dan vazgeçemiyor. Sow’u transfer etmek için ellerinde 15 milyon euro ile gelen Al Ain kulübüne Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım rest çekerek sözleşmede 17 milyon Euro yazdığını ve bu parayı getirenin Sow’u alabileceğini söyledi. Sow ise aldığı 1.4 milyon euroluk ücretin arttırılmasını istiyor. Eğer bir arttırma olmazsa başka takıma transfer olmak isteyen Sow’un bu tekliflerine Fenerbahçe yönetimi sıcak bakmıyor.  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.