eşya depolama
Öne Çıkanlar okey 101 plus 101 okey plus DNAnın işlevi DNAnın yapısı anal seks zararları

Barcelona’ya Pique şoku, Hakeme küfür eden Pique 4 maç ceza kesildi!
Barcelona’lı oyuncu Pique’den Barcelona’ya şok yaşatacak bir olay gerçekleşti. Pique İspanya Süper Kupası’nda Athletic Bilbao’ya karşı oynanan maçta aldığı kırmızı karttan dolayı 4 ile 12 maç arasında ceza görebilir!
 
Barcelona’ya şok Pique’den geldi. Pique Athletic Bilbao ile Barcelona arasında oynanan İspanya Süper Kupa maçında yaptığı hareketten ötürü kırmızı kart gördü. Bu kırmızı kart sonucunda cezalandırılacak olan Pique’nin cezasının 4 ile 12 maç arasında değişeceği ancak Pique’nin 12 maç ceza alacağı iddia edildi. Pique maçın 55.dakikasında isyan ettiği poziyon için yan hakeme küfür etti. Hakeme yönelik yapılan küfürden dolayı cezanın çok büyük olacağı düşünülüyor. İspanya Futbol Federasyonu Disiplin Yönetmeliği'nin 94. maddesi gereğince, "bir spor müsabakasında hakemlerden herhangi birine hakaret etme veya saldırmaya 4 ile 12 maç arasında men cezası verilmesinin" Pique bu maddeden dolayı ciddi bir ceza alacak. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.