eşya depolama

Başakşehirspor’da Abdullah Avcı’dan şoke eden FLAŞ özür !
Kasımpaşa ile Medipol Başakşehirspor arasında oynanan maçta Başakşehir’in 1-0 yenilmesinin ardından Abdullah Avcı’dan şok edecek bir özür geldi. Abdullah Avcı oynadıkları kötü oyun sebebiyle taraftardan özür diledi.
 
Başakşehir ile Kasımpaşa arasında oynanan maçta Başakşehir 1-0 yenildi. Maçtan sonra Abdullah Avcı yaptığı açıklamada kötü bir maç olduğunu, geçen haftaya kıyasla daha iyi oynadıklarını söyledi. Ligin ikinci haftasında Başakşehir ikinci mağlubiyetini de aldı. Abdullah Avcı oynanan kötü oyundan dolayı özür dileyerek bu sonuçların beklentileri dışında olduğunu, bireysel performanslarda hedeflenenin altında olunduğunu, önlerinde Bursaspor maçları olduğunu söyleyerek “Bir an evvel performansımızı arttırarak, doğru oyun kalitesiyle bu ligin içine dönmek istiyoruz. Umarım bunu gerçekleştiririz" şeklinde açıklamalarını sürdürdü. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.