eşya depolama
Öne Çıkanlar sürtünme ile hamile pkk açılımı avrupa merkez bankası Kasımpaşa Erkan Trükten

Beklenen Van Persie Krizi Çıktı !
Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Eylül ayında oynayacakları maçta Fenerbahçeli Robin Van Persie'yi kadroya almakta kararsız olduğunu belirtti ve ''Salı günü Van Persie ile konuştum. Yüzde yüz hazır değil. Hala fiziksel olarak toparlanmaya çalışıyor. Henüz çok az süre aldı. Şu an beklememiz lazım. Atromitos karşısında 45 dakika oynayacak. Van Persie müzmin sakat değil. Üst bacak kasından sorun yaşadı. Fiziksel olarak tamamen hazır hale geldiğinde karar vereceğiz." dedi. 

Açıklamanın ardından teknik direktör Danny Blind kaptanlık bazubandının Van Persie'den alınmadığını söylerken ''"Şok edici kararlar almak için burada değilim. Bu önemli kararlar almayacağım anlamına da gelmez. Ancak kaptanlık için daha karar vermedim. Şu an konuşmak için erken. Bunun için tüm oyuncularla bir araya gelmem lazım."dedi.

Van Persie, geçtiğimiz sezon Şubat ayında yaşadığı sakatlıkların ardından Manchester United'da düzenli forma şansı bulamamıştı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.