eşya depolama
Öne Çıkanlar mahkum 9 uncu bölüm popeyes şikayet yağmur Sömestr 2022 asgari ücret brüt

Beşiktaş, Cenk Gönen’in Galatasaray transferi için son kararını verdi!
Galatasaray’ın yedek kaleci olarak istediği Beşiktaş’ta üçüncü kaleci konumuna düşen Cenk Gönen için Beşiktaş son kararını verdi. Galatasaray Cenk Gönen ile prensip anlaşmasına varmıştı ancak Beşiktaş Cenk Gönen’in bonservisini yüzde yüz arttırdı!
 
Galatasaray’ın Muslera’ya yedek kaleci olarak transfer etmek istediği Cenk Gönen için Beşiktaş son dakika hamlesi yaparak Cenk Gönen’in transferi için belirlediği bonservis bedelini yüzde yüz arttırarak 1.2 milyon Euro istedi. Anlaşmanın neredeyse biteceği sırada bonservis ücretine yapılan bu zam Galatasaray camiasında şaşkınlıkla karşılansa da Galatasaray Cenk Gönen’i transfer etmek için görüşmeleri hala sürdürüyor. Galatasaray Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Kupa’da yarışacak olmasından dolayı yedek kaleci transferini mutlaka gerçekleştirmek istiyor. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.