eşya depolama
Öne Çıkanlar popeyes şikayet savaş son durum trafik kazası mahkum 9 uncu bölüm yağmur

Beşiktaş kanser eder, Gökhan Töre Beşiktaş taraftarını çıldırttı!
Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanan maç 2-1 bitti. Trabzonspor’un yendiği maçta sosyal medyada Beşiktaş kanser eder paylaşımları döndü. Gökhan Töre’nin boş kaleye gol kaçırması Beşiktaş taraftarını kanser etti.
 
Mersin İdmanyurdu ile oynadığı maçta büyük beğeni toplayan ve Şenol Güneş’in oyuncularını bu yüzden havalara girmemesi için uyardığı Beşiktaş dün Trabzonspor maçında 2-1 mağlup oldu. Beşiktaş’ta özellikle Gökhan Töre’nin 49.dakikada Cenk Tosun’un pasıyla kaleci Onur’la karşı karşıya kalıp topu kaleye göndermek yerine anlamsızca ayağında kontrol etmeye çalışması pozisyonu öldürdü. Bu fırsatı kaçıran Beşiktaş 4 dakika sonra Trabzonspor’un golüyle yıkıldı. Maç sosyal paylaşım sitesi Twitter’da Beşiktaş adamı kanser eder ve Beşiktaş Töre kurbanı diye yayıldı.
    
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.