eşya depolama
Öne Çıkanlar okey 101 plus 101 okey plus DNAnın işlevi DNAnın yapısı anal seks zararları

Beşiktaş’ın yeni kalecisi belli oldu! Portekiz Beto Beşiktaş’ta!
Portekiz Milli Takımı’nın kalesini koruyan Beto’nun Beşiktaş’a transfer olarak Beşiktaş’ın yeni kalecisi olacağı iddiaları ortaya atıldı. İddiaya göre milli kaleci Beşiktaş’a transfer olacak.
 
Valdes’in Şenol Güneş tarafından veto edilmesinin ardından kaleci transferi arayışlarına yoğunlaşan Beşiktaş’ta kalecinin isminin Portekiz Milli Takımı’nın kalecisi Beto olduğu iddia edildi. Sevilla’nın kalesini koruyan 33 yaşındaki Beto’nun da Beşiktaş’a transfer olmak için anlaşmaya sıcak baktığı iddia edildi. Son 3 sezon boyunca Sevilla’da forma giyen kaleci Beto’yu transfer etmek için Beşiktaş’ın en kısa sürede girişimlere başlayacağı söyleniyor. Beşiktaş’ın kaleci transferini sezon bitene kadar tamamlaması zorunlu hale geldi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.