eşya depolama
Öne Çıkanlar DNAnın yapısı okey 101 plus 101 okey plus DNAnın işlevi anal seks zararları

Beşiktaş’tan FLAŞ açıklama: Quaresma’ya ceza vereceğiz!
Beşiktaş’ın Basın Sözcüğü görevini yürüten Metin Albayrak FLAŞ bir açıklama yaptı. Quearesma’ya ceza vereceğiz diyen Metin Albayrak Trabzonspor maçı sonrasında çok sert açıklamalarda bulundu.
 
Beşiktaş’ın Trabzonspor’a 2-1 mağlup olduğu maçın ardından maçı değerlendiren Albayrak Quaresma’ya ceza vereceklerini söyledi. Albayrak bazen kendilerinin bazen de Trabzonspor’un iyi oynadığını, kaybettikleri için üzüntülü olduklarını ve önlerine bakacaklarını dile getirdi. Hakemlerin sahada olma sebeplerinin adalet dağıtmak olduğuna vurgu yapan Albayrak Türkiye’de kurumların ve kişilerin özür dilemeleri gerektiğini ve daha ligin ilk başına bu şekilde başlanırsa bu ligin sonun gelmeyeceğini ve önce futbolun konuşulmasını gerektiğini vurguladı.
Maç sonucunun sadece Quaresma’ya bağlanmayacağını söyleyen Albayrak bu tip olayların futbolun içerisinde olabileceğini, yenilmenin takım halinde olduğunu, taraftarlardan özür dilediklerini söyledi. Albayrak Beyaz TV’de katıldığı canlı yayında ise Quaresma’ya ceza verileceğini açıkladı. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.