eşya depolama
Öne Çıkanlar 14 şubat Emeklilik ukrayna savaş Sömestr Şevval Şahin

Cengiz Ünder için Manchester City iddiası

İtalyan devi Roma'da forma giyen Cengiz Ünder'in Manchester City ile her konuda anlaşmaya vardığı iddia edildi. Bu sezon Roma'da müthiş bir performans ortaya koyan Ünder için ortaya atılan bu iddia spor basınına bomba gibi düştü.

İtalya Serie A'da Roma forması ile harika bir sezon geçiren Cengiz Ünder için bomba bir iddia ortaya atıldı. Genç yıldızın menajerlerinden Ömer Uzun, Cengiz'in Roma'dan önce Manchester City ile anlaştığını ifade etti.

İtalya basınına bazı açıklamalarda bulunan Uzun, "Cengiz ilk başta Manchester City ile anlaşmaya varmıştı. Bundan pek mutlu değildim. Çünkü orada fazla forma şansı bulamayacaktı. Başakşehir Başkanı'nı arayarak Roma ile görüşmesini istedim. Cengiz oldukça olgun birisi ve bunu anlayışla karşılayarak hayatının kararını verdi. Teknik direktör Eusebio Di Francesco ve Sportif Direktör Monchi ile birlikte çalışması onun için daha iyi oldu." dedi.

Cengiz Ünder'in en az 2 yıl daha Roma'da kalacağını belirten Ömer Uzun daha sonrasında gelecek olan transfer tekliflerini değerlendirebileceklerini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.