eşya depolama
Öne Çıkanlar DNAnın yapısı 101 okey plus okey 101 plus DNAnın işlevi anal seks zararları

Emre Belözoğlu’nun golle alakası bile yok!
Süper Lig’in başlamasının ardından gözler yeni transferler döndü. Fenerbahçe ile yollarının ayrılmasının ardından Başakşehirspor ile anlaşan Emre Belözoğlu topu ağlarla buluşturamadı.
 
Fenerbahçe’nin demirbaş oyuncuları arasında yer alan Emre Belözoğlu Pereira’nın yeni yapılanma ve transfer talepleri doğrultusunda takımda ihtiyaç duyulmayan oyuncu statüsüne düştü ve Fenerbahçe kendisiyle yeni baştan sözleşme yapmayınca Başakşehirspor ile masaya oturdu. Başakşehir’in formasını giyen Emre Belözoğlu henüz topu ağlarla buluşturamadı. Bu durumda genel kanı Emre Belözoğlu’nun yaşı ve uzun süredir oynadığı ortamdan sürpriz bir şekilde ayrılışı oldu. Emre Belözoğlu kendisini ait hissettiği formadan sürpriz bir şekilde ayrılınca diğer takımla uyumu sorun oldu. Emre Belözoğlu’nun Başakşehir’e uyum sağlaması uzun sürecek gibi görünüyor. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.