eşya depolama

Ertuğrul Sağlam'dan şok itiraf: Stoch’tan başka transfere çalışıyoruz!
Bursaspor Teknik direktörü Ertuğrul Sağlam’dan Stoch transferi için açıklama geldi. Stoch transferinde birkaç pürüzün kaldığını söyleyen Sağlam akşama bitirebileceklerini söyledi.
Stoch’dan başka bir transfer için çalışıyoruz
Ertuğrul Sağlam "Bugün Stoch ile beraber bir başka arkadaşımızın da transferinin sonlanması için çalışmalar yapıyoruz. Stoch ile ilgili ufak pürüzler var. İnşallah öğleden sonra son görüşmeyi yapıp, gereken prosedürleri halledeceğiz. Bu prosedürlerin halledilmesi halinde Stoch transferini akşam bitirebiliriz. Takımda sürekli oynayan oyuncuların ayrılması ve yeni oyuncuların takıma dahil olması kolay değil. Dünyanın her yerinde takımlar böyle durumlarda süre istiyorlar. Her şeyin istediğimiz gibi gitmesi halinde bugün transferleri sonlandırmayı düşünüyoruz. Bundan sonra bu kadronun birbiriyle uyumu ve adaptasyonunu sağlayacak çalışmalara yoğunluk vereceğiz." ifadelerini kullandı. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.