eşya depolama
Öne Çıkanlar popeyes şikayet mahkum 9 uncu bölüm yağmur covid-19 Sömestr

Fenerbahçe - Beşiktaş Büyük Derbisi. Maç Canlı Yayını Saat Kaçta Hangi Kanalda?

İşte beklenen gün geldi ve büyük derbi için geri sayım başladı. Türkiye kupasının yarı finalinde karşı karşıya gelecek olan iyi büyük kulüp Fenerbahçe-Beşiktaş maçı bugün naklen canlı yayınla ekranlarda olacak. İki kulüpde bugün 2-2'nin rövanşına çıkacak. İki takımında kaybetmeye niyeti yok. İki kulubünde hem şampiyonluk yolunda yarışı hemde Türkiye kupasında yarışı son hızla devam ediyor. Peki ya Fenerbahçe - Beşiktaş Maçı Saat kaçta Hangi Kanaldan Canlı Yayında olacak. Haberimizin detayında bakabiliriz.

İstanbul Beşiktaş'da bulunan Vodafone Park'ta oynanan birinci maç yine nefesleri kesintiye uğratmıştı, Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin bu kıran kırana geçen duellosunda takımlar 2-2'lik sonuçla berabere kalmıştı. İşte Bugün o gün oynanmış olan müthiş kapışmanın 2inci rövanşı Fenerbahçenin stadının bulunduğu Kadıköy'de gerçekleşecek. Süper Lig'de şampiyoluk yarışında da kafa kafaya ilerleyen 2 ekibin mücadelesi hiç kuşku yok ki nefes kesecek. Avantajlı taraf deplasmanda 2 gol bulan Fener ama Kartal'ın pes etmeye hiç niyeti yok.

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta yayında?

Bu akşam (19/04/2018) saat 20:30'da başlayacak büyük mücadele ATV'den canlı olarak spor severler ile buluşacak. Bunun yanı sıra spor severler Maçın haberlerini ve detaylarınıda ORGHABER.COM.TR den yakından takip edebilecekler.

Takımların Muhtemel 11'leri

Fenerbahçe: Volkan, Isla (Şener), Skrtel, Neustadter, Hasan Ali, Josef, M.Topal, Giuliano, Dirar, Valbuena, Fernandao

Beşiktaş: Fabri, Adriano, Pepe, Tosic, Caner, Tolgay, Medel, Babel, Talisca, Quaresma (Lens) Negredo
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.