eşya depolama
Öne Çıkanlar popeyes şikayet savaş son durum trafik kazası mahkum 9 uncu bölüm yağmur

Fenerbahçe cephesinden ikinci Feghouli açıklaması!
Fenerbahçe Valencialı futbolcu Feghouli için ikinci kez açıklama yaptı. Valencia’dan hala bir cevap beklediklerini açıklayan Fenerbahçe gazetelerde yer alan haberleri de yalanladı.
 
Fenerbahçe dün gazetelerde çıkan Feghouli haberlerini yalanlayan açıklamalar yaptıktan sonra bugün ikinci kez Feghouli açıklamasında bulundu. Fenerbahçe dün ki açıklamayı hatırlatarak açıklamada bonservis bedeliyle ilgili gazetelerde çıkan haberleri yalanladıklarını söylediklerini ifade eden Fenerbahçe bugün bu haberlerin yine devam ettiğine dikkat çekti. Feghouli ile Fenerbahçe arasında herhangi bir görüşmenin geçmediğini dün ki açıklamada da belirttiklerini vurgulayan Fenerbahçe bugün yaptığı açıklamada Feghouli ile görüşmenin olmadığını görüşmenin sadece Valencia ile olduğunu ve hala Valencia’dan cevap beklediklerini söyledi. Yapılan haberlerin yalan olduğunu söyleyen Fenerbahçe Feghouli transferi için yalan haber yapanları da yalan habercilikle ithaf etti.  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.