eşya depolama
Öne Çıkanlar elektrik faturası Şeyma Subaşı 14 şubat Fenilketonüri testi fırtına

Fenerbahçe'de Emenike ve Van Der Wiel'e af

Spor Toto Süper Lig takımlarından Fenerbahçe devre arası transfer sezonunu sessiz sedasız kapatırken kadro dışı kalan oyuncularından Emenike ve Van Der Wiel'in affedildiği resmen açıklandı.

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe devre arası transfer sezonunda sessiz kalırken hafta sonunda Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile oynanacak olan karşılaşma öncesinde 2 futbolcusuna af getirdi. Emenike ve Van Der Wiel'i affettiğini açıklayan yönetimin bu kararının en önemli etkenlerinden birisinin de hafta sonunda oynanacak olan Beşiktaş derbisi oldu.

Uzun süredir sadece antrenmanlara çıkan iki oyuncunun da oldukça sıkı hazırlandığı ve görev verilmesi halinde Beşiktaş maçında oynayabilecek kıvama gelebilecekleri ifade edildi. Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde yapılacak olan idmana ise Emenike ve Van Der Wiel'in as takımla birlikte çıkmalarına kesin gözüyle bakılıyor. Devre arasında sessiz kalan Fenerbahçe'de Emenike ve Van Der Wiel'in affedilmesi ise taraftarları çok fazla heyecanlandırmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.