eşya depolama
Öne Çıkanlar şafak sezer sürtünme ile hamile merkez bankası Galatasaray Altay şifresiz izle Kasımpaşa

Fenerbahçe, flaş transfer bombasını Chelseali yıldız John Terry ile patlatıyor !
Transfer döneminde taraftarını en çok sevindiren Fenerbahçe’nin flaş transfer bombasının John Terry olduğu iddia edildi. Chelsea’nin bonservisi elinde yıldızı John Terry’e Fenerbahçe’nin teklifte bulunacağı iddia edildi.
 
İngiliz Basınından Daily Mail’de yer alan iddialara göre Fenerbahçe yeni bombasını patlatmak istiyor. Fenerbahçe’nin yeni transfer bombasının bonservisi elinde olan Chelsea’nin yıldızı 34 yaşındaki John Terry olduğu iddia edildi. Fenerbahçe’nin yıldız oyuncu Terry’i transfer etmek için John Terry 3.5 milyon Euro teklif edileceği de iddia edildi. Bruno Alves ile yollarını ayırmak isteyen Fenerbahçe’nin yeni yıldız adayı olarak gözüne kestirdiği ismin John Terry olduğuna kesin gözüyle bakılıyor.  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.