eşya depolama
Öne Çıkanlar alerjik rinit nedir kıvanç tatlıtuğ araştırma canlı izle Prim Günü

Fenerbahçe’den FLAŞ ayrılık: "Moussa Sow ile yollar ayrıldı" !
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın transfer etmek için gönülsüz olduğu ve Sow’un da ücretine zam istemesi üzerine Sow ile Fenerbahçe’nin yolları ayrıldı. Sow 15 milyon Euro’ya Al Ain’e transfer oldu.
 
 
Aziz Yıldırım Sow transferini değerlendirdi. Aziz Yıldırım “Meğer Sow'un gitme hadisesi önceden varmış, sonradan öğrendik. Kendi menajeri değil de transfer etmek isteyen kulübün menajeri geldi. '7.5 milyon Euro peşin, 7.5 milyon Euro daha sonra ödeyelim' dediler, ayrıca 1.5 milyon Euro da kendileri istiyor.” İfadelerini kullandı.

Hoca gitmesin dedi

Aziz Yıldırım
Sow transferi için Pereira’nın gitmesini istemediklerini belirtti. Aziz Yıldırım 'Biz seni satmak istemiyoruz. Oyun bozanlık yapacaksan, huzuru kaçıracaksan sana yardımcı oluruz, git. Ama çık kamuoyuna konuş 'çok iyi teklif var' diye deklare et, biz de sana gerekeni yapalım' dedik. Kendisi 'Ben gitmek istemiyorum' dedi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.