eşya depolama
Öne Çıkanlar Galatasaray pkk açılımı

Fenerbahçe’nin flaş transferi Feghouli’nin ŞOK Monaco performansı !
Fenerbahçe’nin flaş bir transfer olarak kadrosuna bağlamak istediği Feghouli Şampiyonlar Ligi Play Off turununun ilk maçında Monaco’yu 3-1 yenerken maça damgasını vuran isim Fenerbahçe’nin kadrosuna transfer etmek istediği şok transfer Feghouli oldu!
 
Fenerbahçe’nin transfer listesine aldığı flaş isimler arasında yer alan Feghouli Şampiyonlar Ligi çerçevesinde Valencia ile birlikte Avrupa’da Monaco’nun karşısına çıktı. Monaco ile kıran kırana geçen maçın ardından Valencia maçı 3-1 kazanarak bitirdi. Valencia’nın galip geldiği maçta geceye damgasını vuran Fenerbahçe’nin şok transferi olarak gündeme gelen Feghouli oldu. Feghouli maçın tam anlamıyla adamı denilecek bir oyun sergiledi.
    
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.