eşya depolama
Öne Çıkanlar Sömestr ukrayna savaş Emeklilik Galatasaray Altay şifresiz izle 14 şubat

FLAŞ, Bursaspor’dan Fenerbahçe’ye Serdar Aziz transferi için şok!
Fenerbahçe transfer sezonunun başlangıcından bugüne kadar geçen sürede Bursaspor’dan 4 oyuncu transfer etti. Serdar aziz’i transfer etmek isteyen Fenerbahçe’ye Bursaspor’dan veto geldi, Bursaspor Serdar aziz transferine izin vermedi.
 
Jose Fernandao, Şener Özbayraklı, Ozan Tufan ve Volkan Şen gibi Bursaspor’un önemli isimlerini transfer ederek renklerine bağlayan Fenerbahçe bu kez Serdar aziz’i transfer listesine aldı. Bursaspor’dan Serdar aziz’i Fenerbahçe’ye transfer etmek istenmesine Bursaspor karşı çıktı. Serdar aziz’in satılık olmadığını söyleyen Bursaspor bu transferin önünü kapatmak istiyor. Ancak Fenerbahçe Serdar aziz transferinde kararlı ve bu yüzden önümüzdeki günlerde Bursaspor yöneticileriyle bir araya gelmeyi planlıyor. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.