eşya depolama

FLAŞ ! Fenerbahçe’ye Rize şoku, Fenerbahçe-1-1 Rize
Fenerbahçe Ligin 2.haftasında Rize ile oynadığı maçta yara aldı. Berabere biten maçta Rize bir de penaltı kaçırdı. Van Persie ilk kez 11’de forma giydi!
 
 
STAT: Çaykur Didi 
HAKEM: Cüneyt Çakır
SAAT: 21:45
YAYIN: LİG TV
 
Fenerbahçe Ligin ilkinci haftasında Rize Çaykur Didi Stadından karşı karşıya geldi. Oynanan maçta berabere kalan Fenerbahçe’de yıldız oyuncu Van Persie’de ilk on birde forma giydi. Sarı-lacivertli takımda maç kadrosuna alınmayan Ba'nın yerine stoperde Kjaer, kart cezalısı Caner'in yerine Hasan Ali Kaldırım, Sow'un yerine Van Persie, Meireles'in yerine de Mehmet Topal görev yaptı. Volkan’ın kalesinde devleştiği maçta Volkan bir de penaltı çıkardı. Hikmet Karaman’la tartışan Kweuke sahaya ilk on birde girdi. Tribünlerin boş kaldığı maçta sıkı güvenlik önlemleri alındı.  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.