eşya depolama
Öne Çıkanlar Gebelik hesaplama Gebelik testi Tatil cep telefonu 2022 asgari ücret

Flaş Gelişme, Beşiktaş başkanı Fikret Orman Gökhan İnler transferi için İtalya’da!
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Gökhan İnler’i transfer edebilmek için İtalya’da. Fikret Orman Leicester City’in 7 milyon Euro istediği Gökhan İnler’i transfer etmek isteyen Orman İtalya’da temaslarda bulanacak.
 
Ozan Tufan’ı transfer ederek ön libero sorununu çözmek isteyen Beşiktaş Ozan Tufan transferini Fenerbahçe’ye kaptırınca Gökhan İnler işini kesin olarak bitirmek için harekete geçti. Leicester City’in 7 milyon Euro’luk teklifini görüşmek ve pazarlıklar yapmak üzere Fikret Orman İtalya’ya gitti. Gökhan İnler’in Türkiye’de Beşiktaş’ta oynamak istediğini açıklaması da bu transfer için Beşiktaş’ı harekete geçiren etkenlerden birisi oldu. Fikret Orman’ın Gökhan İnler transferini İtalya’da bitirmesinin an meselesi olduğu ifade ediliyor.
    
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.