eşya depolama
Öne Çıkanlar DNAnın yapısı okey 101 plus 101 okey plus DNAnın işlevi anal seks zararları

Galatasaray 1 Osmanlıspor 2 izle! Galatasaray Osmanlıspor maçında büyük şok!!!
Galatasaray Osmanlıspor  büyük bir sürpriz ile başladı! Galatasaray Osmanlıspor karşısında sürpriz bir 11'le çıktı. Galatasaray Osmanlıspor maçı canlı anlatım ile sitemizden takip edebilirsiniz. Galatasaray Osmanlıspor maçı dinlemek için yine sitemizdeki haberleri takip edebilirsiniz.  Galatasaray 0 Osmanlıspor  1  izle! Galatasaray Osmanlıspor maçında büyük şok!

GALATASARAY 1 OSMANLISPOR 1 

GOLLER :
 30' Serdar Deliktas, 42' Selçuk İnan



İlk 11'ler 

Galatasaray: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan Balta, Alex Telles, Selçuk İnan, Jose Rodriguez, Wesley Sneijder, Lukas Podolski, Umut Bulut, Burak Yılmaz.

Osmanlıspor:  Ahmet Şahin, Hakan, Numan, Soro, Mehmet Güven, Musa, N'Diaye, Aminu, Torje, Muhammed Bayır, Serdar.
 
 Tarih: 24 Ağustos 2015 Pazartesi
Saat: 21.45
Yayın: LİG TV


GS-OSMANLISPOR MAÇI MOBİLDEN CANLI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GS-OSMANLISPOR MAÇI CANLI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GS-OSMANLISPOR Şifresiz Justin Tv, İdman Tv, Az Tv maç linkleri


Galatasaray-OsmanlıSpor maçı ne zaman ve hangi kanalda oynanacak? Hazırlık maçında karşılaşacak olan iki dev takımın yapacağı maç merakla bekleniyor Futbol meraklıları Galatasaray-OsmanlıSpor maçı için ise nefeslerini tuttu. Bütün taraftarlar maç zamanı ve saatini bekliyor. Peki Galatasaray-OsmanlıSpor maçı ne zaman ve hangi kanalda?
Galatasaray-OsmanlıSpor arasında gerçekleşecek olan hazırlık maçı karşılaşması LİG Tv'den naklen verilecek. Galatasaray-OsmanlıSpor maçı ne zaman hangi kanalda? sorusunun yanıtını yukarıda sizlerle paylaştık. Galatasaray-OsmanlıSpor maçını şifresiz veren kanallar neler? sorusunun cevabı ise aşağıda yer alıyor.

Galatasaray Osmanlıspor maçı ile Süper Lig'de ikinci haftanın kapanış mücadelesi oynanacak. Galatasaray Osmanlıspor'u sahasında konuk ederek taraftarları önünde yeni sezonun ilk karşılaşmasına çıkıyor. Karşılaşma öncesi sarı-kırmızılılarda kısa süre içinde iki ayrı cerrahi operasyon geçiren ve tedavisi süren Hamit Altıntop dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Peki Galatasaray Osmanlıspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray-OsmanlıSpor maçı ne zaman hangi kanalda? sorusunun cevabı haberimizde. En güncel spor haberlerini www.orghaber.com.tr adresinden takip edebilirsiniz.

Sarı-kırmızılı Galatasaray, Osmanlıspor karşılaşmasıyla birlikte ligde 93 günlük aradan sonra İstanbul'daki taraftarıyla buluşacak. Evindeki son lig maçını, geride kalan sezonun 33. haftasındaki derbi müsabakasında, 24 Mayıs Pazar günü Beşiktaş'a karşı oynayan "Cim Bom", aradan geçen 93 günün ardından yeniden Türk Telekom Arena'da boy gösterecek.

Galatasaray-OsmanlıSpor karşılaşacağı hazırlık maçı için nefesler tutuldu bekleniyor. Peki Galatasaray-OsmanlıSpor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray-OsmanlıSpor maçını şifresiz veren kanallar neler? Hepsi www.orghaber.com.tr'de. Maç ile ilgili başlıklar bu haberde... Galatasaray Osmanlıspor ile karşılaşıyor.  Peki Real Madrid Galatasaray maçı hangi kanalda ve ne zaman oynanacak?


 
Galatasaray-OsmanlıSpor maçını şifresiz veren kanallar
 

Galatasaray-OsmanlıSpor maçını şifresiz veren kanallar için ilgili haberimize gidebilirsiniz.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.