eşya depolama
Öne Çıkanlar popeyes şikayet savaş son durum trafik kazası mahkum 9 uncu bölüm yağmur

Galatasaray Altay şifresiz Taraftarium24 canlı izle! GS Altay KralBozguncu canlı maç izle

Galatasaray Altay maçı şifresiz canlı yayınla Bein Sports 1 ekranlarında. Süper Lig’de 15. hafta maçında Galatasaray ile Altay takımları NEF Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Futbol severler de Galatasaray Altay maçını şifresiz canlı izlemek için link arıyor.

4 Aralık 2021 Cumartesi akşamında saat 19.00’da başlayacak Galatasaray Altay maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Galatasaray Altay maçını şifresiz canlı izlemek isteyen taraftarlar özellikle Taraftarium24, Justin TV, SelçukSports, KralBozguncu linklerini tercih ediyor. Ancak bu tür siteler illegal olduğundan sizde en uygun fiyatlarla Digiturk’e abone olarak Bein Connect uygulaması üzerinden Galatasaray Altay maçını şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Süper Lig'de dalgalı bir performans sergileyen sarı-kırmızılı ekip, geride kalan 14 maçta 6 galibiyet, 4'er de beraberlik ve mağlubiyet yaşadı. 22 puan toplayan "Cimbom", namağlup lider Trabzonspor'un 14 puan gerisinde 8. sırada yer aldı.

Teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde sezona iyi bir giriş yapan İzmir temsilcisi, son 7 maçta 2 beraberlik ve 5 yenilgi yaşadı. Bu sezon ligde 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 mağlubiyetle 17 puan toplayan Altay, haftaya 13. sırada girdi.

Sarı-kırmızılı ekip, Süper Lig'deki son 5 karşılaşmanın 4'ünde galibiyet alamadı.

Ligde 10. haftada Beşiktaş'a 2-1 mağlup olan Galatasaray, 11. haftada Gaziantep FK'yi 2-0'lık skorla geçti. Fatih Terim'in öğrencileri, 12. haftada VavaCars Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kalırken, 13. haftadaki derbide Fenerbahçe'ye 2-1 yenildi. Galatasaray, son olarak 14. haftada Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile golsüz berabere kaldı.

Son 3 lig maçında 2 beraberlik, 1 yenilgi yaşayan Galatasaray, rakip filelere 5 gol gönderirken, kalesinde de aynı sayıda gol gördü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.