eşya depolama
Öne Çıkanlar Sömestr

Galatasaray Başkanı'ndan şok edecek FLAŞ Ibrahimovic Fenerbahçe açıklaması!
Galatasaray taraftarının çok isteği Ibrahimovic transferi ile ilgili Galatasaray Başkanı Dursun Özbek şok bir çıkış yaparak taraftarı çok kızdıracak. Dursun Özbek transfer sezonunun flaş ismi olan Fenerbahçe’nin Ibrahimovic’i neden almadığını sordu.
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Real Madrid ile oynanacak özel maç öncesinde açıklamalarda bulundu. Transfer döneminde çok eleştirilmesine değinen Özbek şov yapmak için transfer yapmayacağını durumun ortada olduğunu ima etti. Ibrahimovic ile alakalı konuşan Özbek “ Ibrahimovic ile tasarrufumuz hiç olmadı ki! Yaşı ortada... Zaten Paris Saint Germain’den yıllık 17 milyon euro kazanıyor. Galatasaray’ın bunu kaldırabileceğini sanmıyorum. Takım içi dengeler ne olacaktı? Diğer futbolcular nasıl oynayacak? Fenerbahçe transfer şampiyonu olduğuna göre neden İbrahimovic’i almadı? Bizi yıpratmak içim İbrahimovic transferi pompalandı.” ifadelerini kullandı. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.