eşya depolama
Öne Çıkanlar sürtünme ile hamile Kasımpaşa pkk açılımı avrupa merkez bankası Erkan Trükten

Galatasaray'da flaş: Galatasaray'da Pato sesleri yükseliyor!
Transfer sezonunun yavaş isimleri arasında yer alan Galatasaray’da Pato sesleri yükseliyor. Galatasaray taraftarı isyan etti transfer istedi! Sao Paulo’da kiralık olan 26 yaşındaki forvet oyuncusu Pato Galatasaray’ın transfer listesine girdi.
 
Forvet hattında sıkıntı çeken Galatasaray transfer arayışlarını transfer sezonunun yavaş yavaş sonuna gelinmesiyle hızlandırdı. Avrupa’da Devler Ligi olarak telaffuz edilen Şampiyonlar Ligi’nde boy gösterecek olan Galatasaray bunun haricinde Süper Lig ve Kupa alanında da mücadele verecek. Galatasaray’ın forvette Burak Yılmaz ile iyi anlaşarak oynayabilecek bir oyuncuya ihtiyaç duyması Galatasaray’ın transfere hız vermesine yol açtı. İddialara göre Galatasaray 26 yaşındaki yetenekli oyuncu Pato’yu transfer ederek renklerine bağlamak istiyor. Brezilya basınının ortaya attığı iddialara göre Galatasaray Pato için resmi olarak da temasa geçti. Corinthians’ın bonservisini elinde tuttuğu genç oyuncu Pato’nun kulüple anlaşıldığı takdirde Galatasaray’a gelmek istediği de iddia edildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.