eşya depolama
Öne Çıkanlar Galatasaray pkk açılımı

Galatasaray'dan şok Burak Yılmaz açıklaması !
Galatasaray’ın forvet oyuncusu Burak Yılmaz ayrılmak istedi. Burak Yılmaz şans istedi ve şansını İngiltere’de denemek istedi. Burak Yılmaz West Ham’a gidecek mi? Burak Yılmaz gidiyor mu?
 
Galatasaray’ın 100’ler liginde yer alan yıldız oyuncusu Burak Yılmaz Dursun Özbek’in kardeşi Mehmet Özbek ile Florya’da menajeri ile birlikte bir görüşme gerçekleştirdi. Burak Yılmaz Mehmet Özbek’e yaşının 30 olduğunu ve İngiltere’de West Ham’dan gelen teklifi son şans olarak gördüğünü, bu şansı bir daha elde edemeyeceğini bu yüzden transfer edilmesi için bir şans istediğini dile getirdi. Mehmet Özbek ise Burak Yılmaz’a Galatasaray için çok önemli bir oyuncu olduğunu bu yüzden onu göndermek istemediğini iletti. Uzun süren toplantının sonrasında Mehmet Özbek’in 30 yaşındaki yıldız oyuncu Burak Yılmaz’ı ikna ettiği dile getirildi. Burak Yılmaz Galatasaray’dan ayrılırsa eğer Galatasaray forvette yaşadığı sıkıntıyı aşmak için zorunlu en az bir transfer yapmak zorunda kalacak.  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.