eşya depolama
Öne Çıkanlar Gebelik hesaplama Gebelik testi Tatil cep telefonu 2022 asgari ücret

Galatasaray'dan şok savurganlık 23 milyon Euro'yu çöpe attı!
Transfer sezonunun kapanmasına çok az bir süre kaldı ve bu süre içerisinde transfer sezonunun en durgun isimleri arasında yer alan Galatasaray’da büyük şok yaşandı. Galatasaray 8 milyon Euro kazanamadı.
 
Galatasaray işine yaramayacak olan oyuncularla yollarını ayırmanın kararını vermiş olsa da futbolcular kendilerine kulüp bulamadılar. Transfer sezonunun son düdüğünün çalmasına 9 gün kaldı ve Galatasaray’ın 8 futbolcusu kendisini kabul edecek bir kulüp bulamadı. Galatasaray kulübün sona eren kontratlarını uzatmadığı Gökhan Zan ve Eboue ile birlikte kontratlarını feshettiği Engin Baytar, Kaan Baysal ve kulüp bulmaları istenen Blerim Dzemaili, Umut Gündoğan ve Lucas Ontivero büyük bir boşluk içinde. Kimsenin imza atmak istemediği isimler Galatasaray’da iyi paralar kazandı.
 
İSİM - YILLIK ÜCRET
Blerim Dzemaili - 2.1 milyon Euro
Gökhan Zan - 970 bin Euro
Engin Baytar 970 bin Euro 
Aykut Erçetin - 60 bin Euro
Umut Gündoğan - 300 bin Euro
Emmanuel Eboue - 2.1 milyon Euro
Kaan Baysal - 150 bin Euro
Lucas Ontivero - 350 bin Euro
 
    
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.