eşya depolama
Öne Çıkanlar Gebelik hesaplama Gebelik testi Tatil cep telefonu 2022 asgari ücret

Galatasaray’dan taraftarı çok kızdıracak forvet transferi kararı!
Transfer sezonunun durgun isimleri arasında zirveye oynayan Galatasaray’ın gerçekleştirmek istediği forvet transferi hakkında karar verildi. Galatasaray Burak Yılmaz’ın kalmasının kesinleşmesinden sonra forvet transferini 2016 Ocak’a erteledi.
 
Bu sezon Avrupa’da Devler Ligi olarak bilinen Şampiyonlar Ligi’nde top koşturacak olan Galatasaray forvetteki açığını gidermek için yeni bir transfer yapmanın peşindeydi. Burak Yılmaz’ın West Ham’a transfer olabilme ihtimaline karşılıkta yeni bir transferi gerçekleştirmek isteyen Galatasaray’da Burak Yılmaz’ın kesin olarak transfer olmayacağı belli olduktan sonra transfer ertelendi. Galatasaray forvet transferini Ocak 2016’ya kadar erteledi. Galatasaray’ın bu sezon transfer yapması beklenmiyor. Ancak taraftar transfer konusunda ısrarlı.  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.