eşya depolama
Öne Çıkanlar popeyes şikayet savaş son durum trafik kazası mahkum 9 uncu bölüm yağmur

Galatasaray'ı çok kızdıracak şoke eden flaş sözler!
Galatasaray’ın kalesine transfer etmek istediği Rajkovic için gündeme bomba gibi düşecek şoke eden sözler sarf edildi. Rajkovic’in kulübü Red Star Rajkovic’in Galatasaray’a transfer olmaması için elimden geleni yapacağım dedi. Galatasaray’ı şoke edecek transfer sözleri.
 
 
Gündeme bomba gibi düşecek ve Galatasaray’ı şoke edecek flaş sözler Rajkovic’in kulübü Red Star’dan geldi. Red Star Rajkovic’in Galatasaray’a gelmemesi için elinden geleni yapacağını söyledi.  Kulüp yetkilisi "Basına duyduğum saygı ile birlikte, Rajkovic'in bugün son maçını oynadığı ve sonra Galatsaray'a gideceği haberleri doğru değil. Ayrıca Galatasaray'ın Rajkovic'i istediğini ve 3 milyon euroluk bir teklifi olduğunu duydum, ancak kimse benimle irtibata geçmedi" ifadelerini kullandı. Yetkili kulübün bulunduğu finansal duruma da dikkat çekerek "Kulüp finansal olarak zor günler geçirmesine rağmen, Rajkovic'in Galatasaray'a gitmemesi için her şeyi yapacağım. Umarım yönetim kurulu da bu kararımı destekler" dedi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.