eşya depolama
Öne Çıkanlar 101 okey plus DNAnın yapısı okey 101 plus DNAnın işlevi anal seks zararları

Galatasaray'ın yeni sponsoru bir Yandex değil: 15.2 milyon!
Fenerbahçe’nin Yandex ile yaptığı sponsorluk anlaşmasının ardından Galatasaray’da sponsorluk anlaşmasını Çelik Motor’un araba kiralama markası olan Garenta ile yaptı.
 
Galatasaray 3 yıllık anlaşma çerçevesinde Garenta ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Türkiye Kupası maçlarında Garenta logolu forma giyecek olan Galatasaray bu anlaşma için 15 milyon 200 bin lira para alacak. Galatasaray yönetim Kurulu üyesi Tayfun Demir konuyla alakalı olarak açıklamalarda bulundu. Tayfun Demir "Bugünden itibaren 2017-2018 sezonu sonuna kadar Türkiye Kupası ve Süper Lig maçlarında sırtımızda Çelik Motor'un markası olan Garenta logolu formalarla mücadele edeceğiz. Anlaşmanın şartlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklayacağız. Çelik Motor gibi güçlü markalarla gerçekleştireceğimiz tüm iş ortaklıkları, kulübümüzün gerek saha içi gerekse saha dışında büyümesi ve başarılı olmasına yardımcı olacaktır. Bu bağlamda, Çelik Motor yönetimine bir kez daha Galatasaray ailesine hoş geldiniz demek istiyorum" diye konuştu.
    
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.