eşya depolama
Öne Çıkanlar tunceli şehit DNAnın keşfi bitcoin piyasas benzin zammı araştırma

Giuliano'ya 3 taksitte 15 milyon euro

Fenerbahçe'de Giuliano transferinin detayları gün yüzüne çıkmaya başladı. Al Nassr ile görüşmelere başlandığı haberleri KAP'a bildirilirken sarı lacivertlilerin bu transferden 15 milyon euro gibi bir para kazanacağı belirtildi.

Fenerbahçe'de Giuliano'nun ayrılığı kesinleşirken Suudi Arabistan temsilcisi Al Nassr FC takımından bazı yöneticilerin Brezilyalı oyuncu ile son temasları kurduğu ifade edildi. Suudi Arabistan basınında yer alan son haberlere göre Giuliano'nun bonservis bedelinin ise 15 milyon euroya yakın olduğu belirtiliyor.

Al Nassr takımı ile 3 yıllık sözleşmeye imza atacak olan Giuliano için ödenecek olan bonservis bedelinin 3 taksitte verileceği kaydedildi. Geçen sezon başında usya'nın Zenit takımından transfer edilen Giuliano, Fenerbahçe forması ile 31 lig maçında 15 gol kaydetmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.