eşya depolama
Öne Çıkanlar Gebelik hesaplama Gebelik testi cep telefonu Tatil yağmur

Gökhan İnler kararını verdi, Gökhan İnler'den flaş Beşiktaş kararı!
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın bizzat İtalya’ya giderek transfer etmek istediği Gökhan İnler’den Napoli’ye flaş transfer resti geldi. Ben Beşiktaş’ı istiyorum diyen Gökhan İnler Leicester City’e transfer olmak istemediğini söyledi.
 
Transfer sezonunun Beşiktaş taraftarları tarafından en çok beklenen isimleri arasında yer alan Gökhan İnler Napoli’ye flaş bir transfer resti geldi. Gökhan İnler kendisinin Leicester’a transfer olmak istemediğini aksine Beşiktaş’ı istediğini söyledi. Napoli’nin 8.5 milyon Euro karşılığında Leicester City’e göndermek istediği oyuncu aksi halde kadro dışı bırakarak gerekirse kulübede çürütmekle tehtit ettiği oyuncu Gökhan İnler’den de Napoli’nin tehdidine karşılık rest geldi. Reste rest diyen Gökhan İnler kendisinin İsviçre Milli Takımı’nın kaptanı olduğunu ve Beşiktaş gibi büyük bir takımda oynamayı istediğini söyledi.  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.